Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Παραλία Τριόπετρα


Η θάλασσα με ηρεμεί.
Με χαλαρώνει.

9 σχόλια:

  1. ΠΕΠΕ,
    ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙ!!!ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΑΝ ΚΑΙ "ΛΑΚΩΝΙΚΑ",ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ,ΟΝΤΩΣ,ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ:ΧΑΛΑΡΩΣΗ,ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ(ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ)!!!!!!
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕΣ("ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ"),ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ" ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ(ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ 'Η ΑΥΤΟΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ 'Η ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!!!ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ-ΤΗΝ "ΑΜΟΡΦΩΤΗ,ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ" ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ-ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ",ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!!!!).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΜΑΣ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;;;ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΙΩΘΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΙΣ!!!Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ!!!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΟΜΩΣ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΡΕΓΓΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ "ΣΠΡΩΞΕΤΕ" ΠΑΛΙ ΣΤΟ "ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ"!!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ,ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ.
    "ΔΙΩΞΕ' ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ(ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ)!!!ΣΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΑΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντούρμπο καλησπέρα!
    Συμφωνώ μαζί σου!Μπλούμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέπε, Ιωσήφ, η Ντούρμπο; Όποιο και αν είναι, καλές μπλοκότσαρκες σου εύχομαι, καλώς όρισες στην μεγάλη μας συντροφιά.
    Όποια γειτονιά και να επιλέξεις, είναι βέβαιο ότι με κάποιον τρόπο δεν θα χανόμαστε και κάποιες στιγμές, εύχομαι να είναι όμορφες, θα έχουμε να τα λέμε.
    Με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για το πέρασμά σου από το δικό μου σπιτικό.
    Καλώς ήρθες λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Triton,
    Κι εγώ 'ενα μπλουμ στο γαλάζιο έκανα.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Black Bedlam
    Σ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
    Φυσικά και θα τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Αγγελίνα,
    Είσαι μάλλον τυχερή που κάνεις δουλειά που αγαπάς. Πρέπει να είσαι άνθρωπος με πλούσια συναισθήματα και πιστεύω οτι οι άνθρωποι γύρω σου θα νοιώθουν πολύ καλά με τη συντροφιά σου. Στη δουλειά μου δεν είμαι πολύ τυχερός σε σχέση με τους συναδέλφους. Τυχαίνει να μην μπορώ να συννενοηθώ και επίσης δεν μ αρέσει να με φορτώνουν επειδή τυχαίνει να είμαι φιλότιμος. Έχει βέβαια σημασία το περιβάλλον της δουλειάς. Δεν μπορώ να πω οτι είμαι τυχερός. Υπάρχει πολλή πίεση και συχνά δεν αναγνωρίζονται οι καλές προσπάθειες και η εργατικότητα.
    Ως προς τις αναρτήσεις, πιστεύω οτι σκοπό έχουν να μας βοηθάνε να εκφράσουμε τον αληθινό εαυτό μας και να μοιραστούμε με άλλους τις σκέψεις μας. Με ξεκουράζει όπως και όλους πιστεύω.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εμενα η θάλασσα με ηρεμεί άλλα που να την βρω στο Καρπενήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέπε,
    Τι κάνεις;'Ηθελα να σου γράψω από χτες αλλά λόγω της εθνικής επετείου,των παραλάσεων και τα σχετικά δεν πρόλαβα.Και τώρα πριν λίγο σου είχα γράψει ένα ωράιο σχόλιο για όλα αυτά που μου λες πιο πάνω αλλά "έπεσε" το ρεύμα και το έχασα το μήνυμα.Τώρα είμαι πολύ κουρασμένη για να στο γράψω πάλι αλλά θέλω να σου πω να μην στεναχωριέσαι.Όλοι βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις στα εργασιακά μας περιβάλλοντα.Όσο για το ότι είσαι φιλότιμος,μην ανησυχείς.Ευτυχώς,το φιλότιμο,η καλοσύνη και η ανθρωπιά δεν έχουν χαθεί από μερικούς ανθρώπους.Υπάρχουν για να θυμίζουν στους υπόλοιπους ότι η "έννοια" ΑΝΘΡΩΠΟΣ παίρνει αξία λόγω αυτών.Το να "είσαι άνθρωπος" είναι δύσκολο στις μέρες μας σε αντίθεση με το να "πατάς επί πτωμάτων".Διαλέγεις και παίρνεις!!!Οι πιο δύσκολοι δρόμοι είναι συνήθως οι πιο ανηφορικοί.Προσωπικά τους προτιμώ σε αντίθεση με τις "ξεκούραστες κατηφόρες".
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Πέπε,
    Σήμερα δεν θα σε κουράσω με την "πολυλογία" μου αλλά θα σου γράψω ένα ποίημα του Κώστα Βάρναλη που ήθελα να το στείλω από την στιγμή που έκανες την πανέμορφη "θαλασσινή ανάρτηση".

    "Να σ΄αγναντεύω θάλασσα"
    Να σ΄αγναντεύω,θάλασσα,να μη σε χορταίνω,
    απ΄το βουνό ψηλά
    στρωτήν και καταγάλανη και μέσα να πλουταίνω
    απ΄τα μαλάματά(=χρυσαφένια χρώματα) σου τα πολλά.

    Να 'ναι χινοπωριάτικον απομεσήμερ',όντας(=όταν)
    μετ' άξαφνη νεροποντή
    χιμάει μες απ' τα σύννεφα θαμπωτικά γελώντας
    ήλιος χωρίς μαντύ(=μανδύας).

    Να ταξιδεύουν στον αγέρα τα νησάκια,οι κάβοι,
    τ' ακρόγιαλα σα μεταξένιοι αχνοί
    και με τους γλάρους συνοδιά κάποτ' ένα καράβι
    ν' ανοίγουν να το παίρνουν οι ουρανοί.

    Να περάσεις όμορφα σήμερα ό,τι και αν κάνεις και εύχομαι να σου άρεσε το ποίημα.Καλό μεσημέρι,Πέπε(αλήθεια,τι έχεις μαγειρέψει σήμερα;Φαντάζομαι κάτι καλό.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή