Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ανοίγω το σπίτι μου

Αυτό το μικρό σαλιγκάρι προσπαθεί να βγει απ το καβούκι του, και σέρνει με κόπο το σπίτι του.
Εγώ, όπως κι αυτό, βλέπω τον ήλιο και βγαίνω από το σπίτι μου. Χαρούμενος ανοίγω τα παράθυρα στο φως και σας καλώ να περάσετε μέσα. 
Δεν είναι πλουσιόσπιτο αλλά το αγαπάω γιατί είναι το δικό μου σπίτι, όπως αγαπάει ο καθένας το σπίτι του.
Καλοδεχούμενοι όλοι οι ευγενικοί επισκέπτες.
Ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα.


14 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ "ΝΕΟ" ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ 'ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ' ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΧΑΛΒΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ "ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑΣ"(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΣΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΚΡΙΣΤΟ)!!!ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ "ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ" ΔΕΝ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ,ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ "ΒΟΗΘΟΙ" ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!ΠΑΝΤΩΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΧΑΙΝΗΔΩΝ "ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΠΑΝΤΑ ΕΥΩΔΙΑΣΤΕΣ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Aggelina
    μαθαίνω εύκολα.
    Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου και δεν θα σε απογοητεύσω. Είμαι καλός στη μαγειρική και στους χοχλιούς τους μπουρμπουριστούς δεν με ξεπερνάει κανενας. Έρχονται φίλοι μου καλοί και έχουνε να λένε. Όμως παραδέχομαι οτι πρεπει να έχω όρεξη για ν ασχοληθώ και χρόνο, που δεν τον έχω πάντοτε.
    Καλή σου νύχτα φίλη μου Αγγελίνα. Ελπίζω να επικοινωνούμε μέσα απο τα μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΩΣΗΦ(ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗΣ),
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ "ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ" ΣΤΟΥΣ ΚΟΧΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΕΝΑΡΞΗ(ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ);;;ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ Ο "ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ"!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΡΑΔΥ(ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ)!!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ "ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Αγγελίνα,
    Εντάξει. Δεν είμαι και αξεπέραστος. Ας δείξω λίγη μετριοφροσύνη. Μπορώ να γίνω μαθητής σου μετ ευχαριστήσεως. Η αλήθεια είναι ότι πριν κάποια χρόνια, τότε που άνεργος μ ένα πτυχίο έψαχνα παντού δουλειά, δούλεψα για λίγο καιρό και ως βοηθός μαγείρου και έμαθα πολλά από το Μάνο που ήταν όντως σεφ. Αυτή ήταν και η αρχή μιας μεγάλης φιλίας που κρατάει χρόνια. Εσύ ασχολείσαι επαγγελματικά με τη μαγειρική ή η αγαπητή οικοδέσποινα σε είπε μαγείρισσα σ εκείνη την ιστορία;
    Καλό μεσημέρι, κι αν δεν έχεις μαγειρέψει σε καλώ για αίγα βραστή που έφτιαξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΠΕ(ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΩ ΕΤΣΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΙΩΣΗΦ" ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ),
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΦΑΩ "ΑΙΓΑ ΒΡΑΣΤΗ"(ΚΟΙΝΩΣ:ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ)ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ(ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!ΩΣ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑ ΚΟΡΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ(ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ Η ΚΥΡΙΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΞΤΡΑ ΘΕΡΜΙΔΟΥΛΕΣ;;;).
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ(0ΝΕΙΡΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ)ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΡΕΓΓΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ" ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΠΑΡΕΑ ΝΕΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ).ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ" ΜΟΥ.ΕΓΩ,ΟΜΩΣ,ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΩΝ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΟΥ!!!ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ)ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ Η "ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ"(ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΗ)!!!!!!
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ(ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΛΕΣ):ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ"(ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΣ.ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ;).
    ΑΝΤΕ,ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ(ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΟ;).
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..........ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.......ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ "ΦΑΣΙΝΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Αγγελίνα, τίποτα το ποιητικό δυστυχώς δεν έχει η δουλειά μου- κι ούτε μ αρέσει για να σου πω την αλήθεια. Δουλεύω σε μία ιδιωτική εταιρεία και συγκεκριμένα στα διοικητικά και γι αυτό έκανα κλικ στους ανθρώπινους πόρους, αν και δεν είναι ακριβώς αυτό. Έχω κάποια χρόνια εδώ και είμαι μόνιμος. Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, πάλι καλά που δουλεύω.
    Γιατί δεν ανεβάζεις κανένα σποτ στα μπλογκ σου, ή στο καινούριο σου που άνοιξες όπως έχω δει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς όρισες στην μπλογκόσφαιρα.
    Καλορίζικος. Προσωπικά προτιμώ τα σπίτια τα λιτά με ανοιχτή καρδιά και πολύ χιούμορ :):)
    θα τα λέμε συχνά.
    καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΠΕ,
    ΣΕ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ 1:ΟΟ ΠΜ).ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΜΑ ΚΑΜΠΟΣΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΙΠΑ ΝΑ "ΧΤΥΠΗΣΩ" ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΒΕΒΑΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΩ!!!!!!ΤΗΝ "ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ" ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ(ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΧΩ "ΚΛΕΙΣΕΙ"(ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ)ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ(ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Η ΡΕΓΓΙΝΑ)ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ "ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩ".ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΙΣΧΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ(ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΩ ΠΑΡΑ ΝΑ "ΜΙΛΩ ΑΝΟΗΤΩΣ").ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ".
    ΕΤΣΙ "ΒΟΛΤΑΡΩ",ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ "ΣΠΙΤΙΚΑ" ΚΑΙ "ΟΨΟΜΕΘΑ" ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ(ΑΣΧΕΤΩΣ "ΓΚΡΙΝΙΑΣ" ΤΗΣ ΡΕΓΓΙΝΑΣ!!!!!!!).
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ,ΟΜΩΣ,ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ "ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!
    ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Αγγελίνα, επειδή αναφέρθηκε τ όνομά μου, οφείλω να μπω και να διευκρινίσω τα εξής: ΟΦΕΙΛΕΙς ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΑΤΙ ΗΡΤΗΜΕΝΟΣ" και δεν μπορείς να μας τον στερείς Κυρία μου!
    Και Δεύτερον και εξ ίσου σημαντικόν: Που θα σου γράφουμε σχόλια εμείς;; Στα "δανεικά" τα σπίτια;; (Συγνώμμη Ντούρμπο καλέ μου Σηφάκη, τέλος πάντων! Καλορίζικο το σπίτι σου, και έχεις μέλλον στη μπλογγόσφαιρα.. Καλά να είσαι).
    Να περιλάβω ξανά τη φιλενάδα μου, που όχι μόνο έχει ολόκληρο στοκ από αναρτήσεις μέσα στο μυαλό της αλλά η μία είναι πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη.! Και περιμένουμε με ανυπομονησία, όλος ο λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Βασιλική καλησπέρα.
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Νομίζω- οι φίλοι μου λένε- οτι έχω χιούμορ.
    Καλώς πέρασες από εδώ.
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Αγγελίνα,
    γιατί το λές αυτό;
    Εγώ διάβασα στο "ζεστό χαμόγελο" πολύ ώριμες και αξιόλογες σκέψεις.
    Μάλιστα και η φίλη σου φαίνεται οτι συμφωνεί.
    Εδώ γράφουμε κάτι κουζουλοί, και δεν θα γράψεις εσύ που είσαι και μορφωμένη;
    Ως προς τη δουλειά, εκτιμώ το οτι έχω δουλειά αλλά δεν ήταν και το όνειρό μου αυτό.
    Σ ευχαριστώ για το κυριακάτικο γευστικό σου κέρασμα.Και που βρίσκεις χρόνο να μου γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ρεγγίνα καλησπέρα
    Περιμένω την επόμενη ιστορία σου που θα μπω οπωσδήποτε κι εγώ και η Αγγελίνα νομίζω (παίρνω το θάρρος).
    Συμφωνώ με ότι της λες και όπως είδες και εγώ τα ίδια είπα αν και δεν ξέρω να γράφω τόσο ωραία όσο εσείς.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή